Vzletná — kreativní epicentrum se stěhuje a mění!

Vzletná — kreativní epicentrum se stěhuje a mění!

Vzletná — kreativní epicentrum se stěhuje a mění! 

Ano, je to tak... Po skoro 5 letech jsme opustili prostor v Praze na Letné... Ten nádherný prostor, jehož jedinečná atmosféra pohltila každého z vás, které jsme u nás uvítali. Nikdy na to slunce v oknech nezapomenu... ;)

Máme nový prostor... menší a na Vinohradech. A tam být Vzletná přece nemůže ;) Ten název byl vymyšlen přímo pro to místo, přímo pro ten prostor... 

Ať už jste k nám přišli na workshop, navštěvovali naše kurzy, cvičili jógu, řádili s dětmi na „Tátové mámám“ a nebo jste přišli na přednášku věřím, že jste tu skvělou atmosféru viděli a nasávali taky.

Abych řekla pravdu, jsem za tu změnu, která se stala ráda. Protože někdy je nutné si přiznat, že některé věci musíme pro jiné opustit. Za všechno, co se nám hlavně s Nadiou, mým Tomášem, ale taky Evou, Klárou, Kristýnou a Miri podařilo uskutečnit, jsem ráda... A děkuji všem lektorkám i lektorům, rodičům, bez nich by to nešlo! Stálo to hodně sil, hodně stresu, ale i hodně peněz... Ale stálo to za to. 

Já jsem naštěstí povahou optimista, takže od té chvíle, co mi myšlenka o uzavření Vzletné uzrála v hlavě... Od té doby jsem za ní ráda. 

Během fungování Vzletné jsem na svět přivedla 2, pro mě samozřejmě nejlepší, děti na světe... A upřímně, bylo to vážně náročné, pro mě i pro celou moji rodinu... Těhotnět, rodit a zase znova a do toho provozovat kulturní centrum... ustát 2x covid a krizi. Ale pro koho ne?

A tak prostě nastal konec... Šťastný konec, to chci vážně podtrhnout

S workshopy a kurzy nekončím. Jen jsou a budou víc externě a od jara i v našem nové prostoru na Jiřáku, v kreativním světě Woohoo! 

Workshopy pro děti i dospělé, stejně tak narozeninové oslavy... Uvidíme, co všechno přijde. :) Takže pokud plánujete nějaký workshop nebo oslavu, ozvěte se: klara@woohoo.cz

Tak a já teď dopíjím čaj a jdu si obléknout overal na malování a vrhám se do rekonstrukce obchodu, tak mi dejte ještě chvilku čas.

ps.: s woohoo.cz vás ráda potkám na blížícím se @festivalmini, kde budeme mít opět stánek! 

 

Zpět na blog